Heb je vragen?

Voor jouw gemak hebben we een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

- Is het evenement kindvriendelijk?

Zeker is dit evenement kindervriendelijk! We hebben zelf leuke activiteiten voor de kinderen zoals springkussens, een schminkkraam en een kleine Highland Games competitie die uiteraard kindvriendelijk is.

- Kan er ook gebruik gemaakt worden van de faciliteiten zonder ticket?

Zeker, bij de kassa kunt u consumptiebonnen krijgen waarmee u een hapje en drankje kunt krijgen bij onze lokale ondernemers. De toiletten en activiteiten voor kinderen zijn gratis.

- Is er ook iets te doen als ik mij niet aan heb gemeld?

Uiteraard! Als bezoeker bent u ook meer dan welkom. Kom zeker langs om te genieten van een hapje en drankje, uw favoriete team aan te moedigen, de sfeer te proeven en een kijkje te nemen bij de verschillende marktkraampjes. Vanaf 16:00 zal er live muziek gespeeld worden door lokale bandjes!

- Hoe veilig is dit evenement?

Wij houden ons aan de opgelegde veiligheidsnormen en hebben bij de werpactiviteiten altijd hekken staan. Naast deze hekken geldt ook de regel dat de deelnemers die niet spelen achter deze hekken en/of rood-witlint staan. De medewerkers bij de spellen kijken hierop toe.

- Is dit evenement ook voor mensen die geen student zijn?

Dit evenement is voor iedereen toegankelijk. Of je nou een sportclub bent, student of gewoon een leuke middag wilt met vrienden. Toeschouwers en kinderen zijn ook van harte welkom.

- Waar kan ik bonnen kopen en deze voor gebruiken?

Bonnen kunnen worden gekocht op het evenement zelf en kan je vervolgens gebruiken voor eten en drinken bij de aanwezige foodtrucks.

Contactformulier